ANBEFALINGER

 

Vi er så glade for at høre fra vores hvalpes familier, og få lov til at følge dem og deres udvikling. De hilsner vil vi gerne dele med Jer, så kan i også se hvordan hvalpene ser ud som voksne hunde :0) God fornøjelse!

 

Se galleri fra hvalp til voksen OBS: Nyeste nederst-

Besøg også vores Facebook side.

Denne video handler om vores søde hvalp Luckys reaktion som voksen, da hun hører Marias stemme i en film. Så rørende at hun kan huske sin gamle madmors stemme, og også en ærlig varm anbefaling fra hende. Tak søde Lucky

1/14

​Molly Labradoodle
(Mor er labrador Malou x dværgpuddel, Karlas søster)

Mit navn er Molly. Jeg er en Labradoodle der kom til verden d. 17. maj 2013. Mine ejere er meget glade for, at de valgte mig og de er meget tilfredse med den bagage som jeg havde med fra min opdrætter Maria.8 uger gammel, havde jeg allerede lært at sitte, hvis jeg ønskede kontakt og jeg var tæt på at være renlig.

 

Jeg er selvstændig, modig, intelligent og kærlig. 10 måneder gammel vejede jeg 14,5 kg. Min pels er rød og krøllet. Jeg fælder en smule, men meget mindre end andre racer. Mine gener fra min far, der er en minipuddel, viser sig ved, at jeg er intelligent og meget lærenem. Jeg kan løbe hurtigt, springe højt og har helt sikkert evner til at blive dygtig til agility. Til hundetræning er jeg en af de dygtigste. Jeg er selvstændig og har let ved at være alene hjemme. Mine gener fra min mor, der er labrador, viser sig ved at jeg er en kærlig familiehund, der elsker at lege med både voksne og børn. Min lugtesans er meget udviklet. Jeg har let ved at finde mit legetøj, når vi leger ”søgelege” i haven.

 

Min bror bor 400 meter fra os og vi har stor glæde af hinanden. Vi mødes flere gange om ugen og er hinandens bedste venner. På trods af at vi er bror og søster, er vores sind forskelligt. Min bror er mere rolig og han er mere glad for mad end jeg. Mit energiniveau er højere og det ses når vi leger sammen, når jeg gang på gang udfordrer ham J. Molly og hendes bror Storm

 

Vi kan varmt anbefale Maria. Hun er en dygtig og ansvarlig hundeopdrætter, der sikre sig at hvalpene er ”klædt bedst mulig på”, inden de overlades til de nye ejere.

 

Med venlig hilsenSanne og Jørgen LarsenKøbenhavn S

​Storm Labradoodle
(Mor er labrador Malou x dværgpuddel, Karlas bror)

Mit navn er Storm. Jeg er en Labradoodle og kom til verden d. 17. maj 2013 Jeg bor med en familie på fire, to voksne og to børn. De er alle sammen så glade for lige netop mig.

 

Jeg er lys i farven og ruhåret i min pels nu vejer jeg 18,5 kg. Jeg er nem, mild, kærlig, og en intelligent hund. Jeg kan sagtens være alene hjemme , men jeg elsker når Amalie eller Ida-Marie kommer hjem fra skole og lufter mig. Vi leger gemmeleg, fangeleg, løbelege og de lærer mig nogle seje tricks. Jeg er god til at være sammen med andre hunde, især min søster Molly, som jeg leger med næsten hver dag, hvor vi bl.a. løber og leger. Jeg er rigtig glad for mad og min søster elsker at løbe stærkt efter mig.Jeg går til hundetræning og jeg er god til de øvelser vi laver. Jeg glæder mig altid til vi har frikvarter hvor jeg leger frit med de andre hunde. Jeg er begyndt at komme med på min families løbe ture og det fungere rigtigt godt.

 

Selv om jeg er familiens første hund , siger de at jeg er en nem hund, også selv om jeg er hvalp. Det er sikkert fordi Maria havde lært mig at være renlig og sidde pænt, selv om jeg kun var 12 uger gammel da de hentede mig. De syntes hun har givet mig den bedst tænkelige start på livet med masser af kærlighed, nærvær, kontakt og lært mig mange ting hurtigt. De siger hun er en super dygtig hundeopdrætter og kan kun anbefale hende til andre interesserede hundeejere.

 

De bedste hilsner Amalie, Ida-Marie, Alexander og Laila Littau Kbh. S

Alma​ Labradoodle
(Mor er labrador Malou x dværgpuddel, Karlas søster)

Her kommer lidt om Alma og hendes historie.Sidste år d.11/1 måtte vi tage afsked med vores dejlige hanhund Frodo på 8 på grund af alvorlig sygdom. Min mand er jæger, så selvfølgelig skulle vi have en ny jagthund. På nettet fandt jeg en Labradoodle på fire en halv måned, læste om den og dens ejer Maria Silkjær og kontaktede Maria. Jeg var solgt men skulle have overtalt jægeren. Da det endelig lykkedes, var hunden solgt og stor var min skuffelse.Min mand forelskede sig nu i en Drente, men måden opdrættet fandt sted på tiltalte mig ikke, så jeg holdt stædigt på, at vi ikke skulle have ny hund før om et år, så da jeg efter kort tid, fik en opringning fra Maria om, at der nu var salgsklare hvalpe, havde jeg et problem, for jeg ville gerne have en Labradoodel især fra Maria, som lærer hvalpene mange vigtige færdigheder, inden de er salgsklare.Det lykkedes at overtale min mand og vi drog ned efter Alma en sen aften.

 

Vi var begge solgt fra første sekund og har ikke fortrudt et øjeblik. Efter 3-4 små uheld var Alma renlig, støvsuger, motorsave, trapper og andre hunde både store og små klarer hun uden problemer. Hun er en glad og kærlig hund, som elsker når huset er fyldt med børn i alle aldre. Ja og så har hun taget samtlige jægre i mandens jagtkonsortium med storm, så nu skal lille Alma med på jagt. Hun charmerer simpelthen alle, hun kommer i nærheden af.

 

Vi kan på det varmeste anbefale Maria Silkjær og hendes dejlige hunde.

Hilsen Pia og Johnny Gajhede

​Sofus Labradoodle
(Mor er labrador Malou x Kongepuddel, Lizzies bror)

Vi var ikke et sekund i tvivl, da vi så Sofus første gang - 4 måneder gammel - om, at han var vores nye vidunderlige familiemedlem. Han var rolig, smuk og tillidsfuld og Maria havde lært ham de grundlæggende kommandoer. Her i februar 2014 er Sofus nu 1½ år, er stadig meget rolig, klog og utrolig let at have med at gøre. Han har lige nu en lidt pjusket pels, i brune og sorte nuancer og fælder minimalt. Vi er hver dag i hundeskoven, hvor han er elsket af andre hunde, da han er en rigtig festabe og aldrig har knurret af nogle. Han har det fint med at være alene hjemme, og sover som en sten i sin kurv i bryggerset hver nat. Jeg sov med ham de første to nætter, og så havde han vænnet sig til det. Skal han lave lidt ballade, gør han af dem, der kommer forbi ude på fortovet og ynder at grave sine nykogte ben ned i mors havebed. Vores datter laver agility med ham i haven, og han elsker udfordringer.

 

Vi besøgte flere labradoodle kenneler, inden vores valg faldt på Unique Dogs, hvor hvalpene var vandt til børn, trænet med støvsugerlarm og små kommandoer, og med Marias ro og utrolige hundetække kan vi kun videregive vores bedste anbefalinger. 

1/16

​Simba Goldendoodle
(Mor er Golden retriver Isabella x dværgpuddel, Stellas bror)

Mit navn er Simba – født 22. april 2013. Min mor er en sød lille Golden Retriever ved navn Isabella. Min far kender jeg ikke – men de siger, han er en skøn dværgpuddel. Puddel kan jeg forholde mig til….men det der dværg, har jeg haft lidt svært ved at finde ud af hvad er… ;-) Min familie håber i hvert fald på, at jeg nu – i en alder af 1 år – er udvokset…jeg vejer godt 21 kg.

 

Tænk, at min nye familie skulle finde deres ”lille” guldklump så langt væk som Holstebro… men når det er der, jeg og den rette opdrætter var, så må de køre efter det. Min nye families venner og bekendte grinede, når de fik at vide, at jeg var renlig og sov igennem(ja, ligesom en lille baby) når jeg blev hentet. Men Maria holder, hvad hun lover, jeg har ikke haft et eneste ”uheld” og efter 2 nætter på gulvet med faren og 2 børn – nok mest fordi de synes, det var hyggeligt - sover jeg trygt og godt hele natten.

 

Den store udfordring med mig er helt klart min pels. Lækker blød krøllet og pjusket – og alle børn som voksne må bare hen og mærke….men den filter i bunden. Jeg blev klippet i november 2013 – det var en sorgens dag (se billederne) - det lækre pjuskede look forsvandt, som dug for solen – den udefinerbare race, som alle spurgte til, fremstod nu som en gylden puddel, som mest af alt lignede en velourdug… ;-) Det gik selvfølgelig hurtig over og blev pjusket igen – heldigvis…


Min familie har nu spurgt Maria til råds, og håber at løsningen er så ligetil, som hun siger: Gør så lidt som muligt – pelsen er som uld, jo mere vi børster, jo mere filt. Jeg er en enkelt gang blevet vist frem for en potentiel Goldendoodle-køber fra Sjælland, som måske ikke lige orkede turen til Holstebro…her vidste jeg mig fra sin søde – måske lidt vilde – charmerende side.

 

Jeg vil så gerne hilse på alle – mennesker som dyr – for jeg er overbevist om, at alle synes jeg er super lækker. Faktisk bliver jeg sådan lidt småfornærmet, hvis nogen går forbi uden at hilse på…;-) Hvis andre sjællændere har lyst til at møde mig – så har Maria vores kontaktoplysninger, og I skal være velkomne.

​Lhasadoodle Rosa
(Lhasa Apso x puddel)

Det er en stor beslutning at skulle have hund. Og især når man er førstegangshundeejere. Vi brugte meget tid på at finde frem til, hvilke race, vi kunne være interesserede i. Vi ville gerne have en hund, som var god til børn, rolig, men ikke så rolig, at den ikke kunne trave med på en god lang tur eller lege sjovt hjemme i haven. Og så måtte den ikke fælde, grundet allergi i nærmeste familie.

Vi kiggede på alle former for doodle-racer, og faldt helt tilfældigt over den her søde Lhasa-doodle på knap 3 år som søgte en plejefamilie at bo hos, når hun ikke skulle have hvalpe. Vi tænkte, at det da var den perfekte mulighed for at afprøve at have hund uden at stå med hele ansvaret selv. Vi tog ud og mødte sødeste Rosa, verdens sødeste lille lhasa-doodle med et charmerende, frækt underbid. Vi var solgt med det samme og tog hende med hjem på stedet.

Familieudvidelsen har været ganske smertefri og Rosa faldt hurtigt til. Og det selvom hun nu skulle være alene hjemme om dagen, som hun ikke har været vant til før. Det har dog slet ikke været noget problem. Hun færdes frit i huset, når hun er alene og har aldrig ødelagt noget. Det er slet ikke i hendes natur.

Hun er den nemmeste hund. Meget rolig og finder sig i, at børnene løfter hende rundt. Hun er kærlig og vil gerne nusses og kæles med, en rigtig puttehund. Men hun vil også gerne lave sjov og lege med bold. Derudover er vi meget imponeret over hendes fysik, hun kan snildt løbe med på en lang løbetur (8-10 km),  og hun virker mere frisk end ejeren efter sådan en lang tur ;0)

Hun vil meget gerne snakke med andre mennesker, især når vi møder dem på gåtur. Hun er faktisk mere interesseret i mennesker end andre hunde. Men hun er ikke typen, som overfalder gæster, når de kommer. Hun kommer ud og hilser, men det er også det.

Hun er virkelig en god blanding af de to racer og har fået pudlens lærenemhed og lhasa apsoens ukomplicerede, glade sind. Hun gør nærmest aldrig, så en vagthund kan man ikke påstå hun er. Hun er en meget stille hund.

Pelsen skal redes, men vi oplever faktisk ikke, at den filtrer, selvom den er ved at være godt lang. Kun hvis der går for længe mellem redningen. Vi reder hende hver 2-3. dag, og hun er så godt opdraget hjemmefra Maria, at det er en hyggestund, hun beklager sig ikke og finder sig i det.

Det helt centrale man kan sige om denne blanding er det helt unikke mix af en rolig og aktiv hund. Jeg vil mene, at typen er perfekt særligt til børnefamilier og førstegangshundeejere. Men også andre som bare ønsker en nem, rolig og glad hund.

 

1/13

​Molly Labradoodle
(Mor er labrador Malou x dværgpuddel, Karlas søster)

Vi har længe talt om, at du skal have en hilsen og nogle billeder fra os her i Århus. Vi har jo fulgt tæt med i mine svigerforældres hvalpekøb af lille Ziggy, Mollys nevø, de 2 doodler er så søde sammen.


Vi er meget glade for vores Molly (som også har en søster der fik navnet Molly), hun har et dejligt temperament, er en blid og blød hund, ret rolig inde men aktiv ude. Sjovt nok vil hun ikke svømme, selv om vi ofte er ved stranden, og resten af familien er rigtige vandhunde, hun sopper bare lidt i vandkanten. Vi har gået til hundetræning, lige siden vi fik hende, og hun kan adskillige tricks og er også blevet en god agility-hund, tager det dog i sit eget rolige tempo.


Hun kan dog også løbe rigtig stærkt, når vi er ved strand og skov, og hjemme igen forvandle sig til en rigtig sofakartoffel og den mest kælne hund, vi kender. Det er simpelthen en herlig kombination, så hun fungerer perfekt som familiehund.
Vores hundetræner kalder hende en velcrohund, fordi hun er så samarbejdende og pleasende, men hun har aldrig haft problemer med at være alene hjemme, når vi er på arbejde og børnene i skole. Almindelig lydighedstræning gik som en leg :) grundet hendes intelligens og samarbejdsvilje - og sidst men ikke mindst den gode start på livet hos dig. Hun fungerer med alle hunde, vi møder, er rigtig god til hundesprog. Hun er vist lidt større end sin søster Karla, vejer knap 15 kg. Hun fælder en anelse forår og efterår, ellers reder vi hende ca. 1 gang om ugen, og de overskydende hår kommer i børsten og ikke andre steder. Så pelsplejen er nem.

 

Tak for en dejlig hund-

Venlig hilsen
Familien Thrane

​Billy goldendoodle
(Mor er golden retriver Isabella x dværgpuddel, Stellas søster)

Den 29.08.14 blev Billy født og 8 uger efter kunne vi hente ham hjem til Sønderjylland. Efter hvalpe-kursus og mange gode råd fra Maria følte vi os helt klar til at blive hvalpe-ejere for første gang. Billy havde tydeligvis fået en god start. Han kunne som 8 uger gammel allerede komme når vi kaldte, sitte for kontakt og han var næsten renlig. Hvis der var ting vi var i tvivl om med en lille ny hvalp i huset var Maria klar med gode råd.

Billy er en charmerende, glad og legesyg hund. Han får et smil frem hos alle og bliver ofte kaldt ”verdens gladeste hund” af folk der møder ham. Han fungerer med alle hunde og elsker at lege.

 

Vi har gået til lydighedstræning lige fra start og Billy elsker at blive lidt udfordret og bruge hovedet. Han er en klog hundsom meget hurtigt lærer nye tricks. Også børnene elsker at træne med ham, da han er kvik og lærer hurtigt. Meget hurtigt lærte han ”high five”, ”pote”, ”bliv” og ”dæk”.

 

Billy har aldrig haft problemer med at være alene hjemme. Han sover imens vi er afsted, men er så også klar til leg og gåtur når børnene kommer hjem fra skole.

Pelsplejen er meget nem. Billy bliver ca. børstet en gang om ugen og den overskydende pels sidder i børsten. Det er minimalt hvad han efterlader af hår. 8 måneder gammel vejer han ca 18 kg.

 

Ude er Billy fuld af energi og vil gerne lege. Han er meget aktiv og kvik, der skal ske noget. Så det må vi jo sørge for med træning, søgeøvelser og udfordringer, men så er han til gengæld også en rigtig hyggebamse der allerhelst vil sidde på skødet eller sove på ryggen med benene i vejret når vi er hjemme.

 

En super dejlig hund som giver så meget glæde og smil hver dag.

Vi kan varmt anbefale at købe hund hos Maria og hendes familie. 

 

​Molly goldendoodle
(Mor er golden retriver Isabella x dværgpuddel, Stellas søster)

Kære Maria og familie

 

Jeg vil da også lige sige tak for Molly, (som vi hentede i oktober) som er en helt fantastisk hund, vi er så glade for hende, hun har et dejligt sind, elsker gåture på stranden og er glad for andre hunde. Hun er også en rigtig putte hund J Alt i alt kunne vi ikke have fået en bedre hund.

 

Jeg synes, at du skal være stolt af det du gør, for jeg er overbevist om, at det er din store indsats de første 8 uger der gør hundene til dem de er.

 

Jeg har ikke endnu prøvet at gå en tur uden at nogen stopper op og spørger ind til hende, og alle er vilde med hende, så ja du får masser af god reklame :0)

 

Mange kærlige hilsner fra Vallensbæk familien

KONTAKT

Kontakt Maria

via hvalpelisten eller på

mail. dat7maria@gmail.com

 

Besøg vores Facebook side her 

 

ADRESSE

  • facebook-square

Bredgade 90

7540 Feldborg

Dejlige Goldendoodle, Labradoodle og Lhasadoodle hvalpe 

til Jer der gerne vil

starte på plussiden :0)

 

FIND​ OS HER

Storm og Molly