En rigtig god start på livet

Vores hvalpe er ikke kun unique udenpå, men har også en unique start. Her er hvalpen til Jer der gerne vil starte på plussiden. Vores søde hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælne. De har Chip, sundhedsbog, EU pas. Vores hvalpe er opdræt inde med MEGET børnekontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af exam. dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem.

 

De har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, madskål, prutteposer, tyggeben, halsbånd og snor, og på hvalpenes blog er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti. I får også adgang til vores online "klar parat start hvalpekursus" og flere videoer om pelspleje, adfærd, træning og udstyr. 

I kan læse anbefalingerne her .

Her er lidt om proceduren og svar på de mest almindelige spørgsmål:

Procedure:

Efter I skriver Jer op på ventelisten sender I 1.500kr (første del af depositum) på mobilpay til 958346,  I vil i løbet af den kommende uge modtage en bekræftelse på mail, om at I nu står skrevet op på vores hvalpeliste. I mailen får I også adgang til vores online "klar parat start hvalpekursus" og flere videoer om pelspleje, adfærd, træning og udstyr. Alt efter ens ønsker af farve, køn og type vil man skulle vente ca 3-12 mdr. Hvis man er meget fleksibel i forhold til farve, type og køn går det selvfølgelig hurtigere, end hvis man har mange ønsker. Hvis vi ikke kan tilbyde en hvalp inden for de max. 12 mdr, vil man kunne få sit depositum tilbage. Dog vil vi prøve at holde listen realistisk i forhold til vores hvalpeplaner, og lukke for opskrivning til vores hvalpeliste, hvis vi vurdere at vi ikke kan tilbyde en hvalp indenfor den givne tidsramme. I kan se hvalpeplaner her.

Et par dage efter hvalpene er født skriver jeg en sms til Jer. De der så ønsker det, vil efterfølgende blive ringet op som de står på ventelisten i rækkefølge, og man får så tilbudt at kunne reservere en af hvalpene, som man har set fotos af på bloggen, og købsaftalen bliver tilsendt over e-mail. Når hvalpene er ca. 2-4 uger holder jeg nogle besøgsdage, hvor familier som har reserveret en hvalp kan komme på besøg og hygge med hvalpene. På hvalpenes blog kommer der film og fotos skiftevis hver uge, så i kan følge med hjemmefra. Når hvalpen er 8 uger, er den klar til at komme hjem til Jer  Vi er meget fleksible med afhentningsdatoen, så I kan få det til at passe med Jeres hverdag. Efterfølgende er der livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti!

Vores hvalpe er ikke kun unique udenpå, men har også en unique start. Her er hvalpen til Jer der gerne vil starte på plussiden. Vores søde hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælne. De har Chip, sundhedsbog, EU pas. Vores hvalpe er opdræt inde med MEGET børnekontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af exam. dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem.

 

De har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, madskål, prutteposer, tyggeben, halsbånd og snor, og på hvalpenes blog er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti. 

Almindelige spørgsmål:

Neutralisering?

Vores hvalpe er ikke neutraliserede, da forskning viser at deres hormoner er meget vigtige for at hvalpene kan udvikle sig fysisk og psykisk korrekt. Vi anbefaler at vente med overvejelsen til de er over 8 mdr. Så kan man også se om det er nødvendigt.

Han eller hun, labradoodle, cockerdoodle eller goldendoodle?

Han og hunhunde er lige skønne familiehunde, og der er ikke temperaments forskelle på de to køn. Der er heller ikke for os at se rigtig forskel på om det er goldendoodle, cockerdoodle eller labradoodle. Alle er kloge og samarbejdsvillige hunde, som tilpasser sig meget deres familiers livsstil. 

Pels, allergi, farve og størrelse?

På vores kursus giver vi råd om en god start, og også om pelspleje. Det er nemt at holde pelsen på en doodle når man bare ved hvordan. Flere spørger til hvilken type pels man kan vente, og det kan man faktisk først se når hunden er voksen, medmindre man undersøger hårene under et mikroskop. Vi kan give nogle kvalificerede bud på pels, størrelse og farve som voksen, men da hvalpene er blandinger vil det kun være et gæt. Farverne kan ændre sig over tid, så sorte kan blive sølvfarvet og gyldne kan blive lysere eller mørkere med tiden. Doodler er kendte for at værer allergivenlige. Allergener sidder i hundenes spyt og skæl, og alle hunde har allergener, derfor er der ingen garanti i forhold til allergi. Flere mennesker med allergi oplever at de bedre kan tåle en doodle end en almindelig retriever og vi har selv herhjemme et barn med hundeallergi som godt kan tåle vores doodler. Har man allergi for hund vil vi anbefale vores 1b blandinger som der er 75% puddel. Så det er kun tiden som kan vise hvordan hvalpens pels, farve størrelse mm bliver, men de vil alle være skønne familiehunde som har en god bagage masser af børnekontakt og omgængelighedstræning mm.

Træning med bur?

Vi anbefaler at hvalpen lære at være alene hjemme og renlige i et rum som den er tryg i. Her vil vi tilføje at det ikke er lovligt at bruge bur som er lukket hele natten eller dagen. Hvis man bruger bur med åben dør, kan det være en rigtig hyggelig hule for hvalpen.

Mulighed for besøg?

Vi har rigtig mange henvendelser på skønne familier der gerne vil besøge os og vores hunde. Da hundene jo er familiehunde og en del af vores hjem, har vi måtte sige, at besøg kun er for hvalpekøbere på udvalgte besøgsdage, så vores hjem ikke bliver en banegård. Men vi har utrolig mange skønne familier som har fået dejlige doodler fra os og gerne vil vise dem frem. I kan spørge dem på vores facebook gruppe Unique-Dogs.

Må man selv få hvalpe på en hund købt fra Jer?

Ja, når I har købt en hund fra os, så er hunden Jeres.

Hvordan med to hunde og katte?

Hvis man gerne vil have flere hunde eller hund og katte sammen, så er de generelle anbefalinger at vælge dem hvor der er nogle forskelligheder så de nemmest kan få et naturligt hiraki. F.x. en stor og en lille hund. Han og hun går generelt rigtig godt sammen. Forskellige aldre kan også være godt. Har man overskud til at træne og aktivere flere dyr, så er vores erfaring også, at dyrene har rigtig stor glæde af hinanden! Vi har nogle meget skønne katte og hunde herhjemme som vores hvalpe møder og bliver socialiseret med.

KONTAKT

Kontakt os via hvalpelisten

Tlf: 25949427

Besøg vores Facebook side her 

 

ADRESSE

  • facebook-square

Bredgade 90

7540 Feldborg

Dejlige goldendoodle, labradoodle, cockapoo og cavapoo hvalpe 

til Jer der gerne vil

starte på plussiden :0)

 

FIND​ OS HER