top of page

ANBEFALINGER

 

Vi er så glade for at høre fra vores hvalpes familier, og få lov til at følge dem og deres udvikling. De hilsner vil vi gerne dele med Jer, så kan i også se hvordan hvalpene ser ud som voksne hunde. God fornøjelse!

 

Se galleri med vores skønne doodlehvalpes udvikling til voksen hund

nedenfor og besøg os på vores sociale medier

  • Instagram
  • Facebook

Denne video handler om vores søde hvalp Luckys reaktion som voksen, da hun hører Marias stemme i en film. Så rørende at hun kan huske sin gamle madmors stemme, og også en ærlig varm anbefaling fra hende. Tak søde Lucky

Teddy Cockerpoo

Vi købte vores dejlige Teddy hos Unique Dogs, og vi kan absolut anbefale, at købe en hvalp hos dem!

 

Vi er så taknemlige og glade for vores Teddy. Han har sådant et godt og mildt sind, og han tror alle vil være hans bedste ven. Han er altid klar på at hilse på nye mennesker eller lege med nye hundevenner. Han kan med alle slags hunde, og vi er ofte så stolte af ham efter en tur i hundeskoven.  

 

 

Der er ingen tvivl om, at de får den bedste start på livet sammen med Maria og hendes søde familie. Der er virkelig lagt en stor indsats i træning og socialisering fra starten af, hvilket også kan mærkes, når man selv skal i gang med træningen. 

Derudover har vi også haft stor glæde af de trænings- og guidevideoer Maria havde lavet. Det var en rar støtte at have. Vi var også glade for, at vi købte deres udstyrspakke, hvilket gjorde klargøringen til hvalp noget mere overskuelig. 

Vi er bare helt vilde med vores Teddy, og vil sige et stort tak for verdens sødeste Teddy <3 

 

De varmeste anbefalinger fra Celine og Benjamin  

Pluto Doodledoodle
(Goldendoodle+Cavapoo)

Pluto er alt det, jeg havde drømt om og mere til: Sød og kærlig, klog, sjov, nysgerrig, lærenem og glad for at træne og lege. Og selvfølgelig også fræk og energisk, som en hvalp skal være. Han elsker andre hunde, katte og mennesker og er utrolig social og tillidsfuld, så han fik hurtigt gode hundevenner på lufteturene.

Pluto har helt sikkert fået en rigtig god start hos Maria og Inger Marie, og han blev lynhurtigt tryg i sit nye hjem. Det har været nemt at fortsætte med træningen. Det gik supernemt med renlighedstræningen, og han kunne sit og kom, allerede da han flyttede ind som 8 uger gammel. 

Det var virkelig dejligt at se Marias videoer til de første uger, og så har det været skønt at kunne ringe til Maria og Inger Marie og spørge, når jeg har været i tvivl om noget. 

Både hvalp og hvalpeejer får virkelig den bedst tænkelige start hos Unique-Dogs, og jeg vil varmt anbefale dem til andre, der ønsker sig en doodle ❤️🐾

 

Pluto vil helt sikkert også anbefale Maria og co., og jeg kan stadig ikke se jeres videoer med lyden på højttaler, fordi Pluto kan genkende jeres stemmer ❤️

Willi Goldendoodle​

Vi fik anbefalet Uniquedogs ved Maria og Jens af nogle bekendte,og straks ringede vi og reserverede en hvalp.I april 2017 fik vi en opringning, at der var en lille hvalp til os, som vi kaldte Willi. Da vi efter 8 uger hentede verdens bedste Willi hjem, tog han os alle med storm. Den kunne allerede sit og dæk og var næsten renlig.

 

Som jeg har sagt så mange gange ,har vi aldrig haft så nem en hund, som vi kan takke Maria for. Den har aldrig ødelagt noget, og kan uden problemer være alene hjemme. Da den var 5 mdr tilmeldte vi den til en lille konkurrence, hvor den skulle teste aktiveringslegetøj for hunde, Pet Pocket. Også der tog han alle med storm, og er nu en lille reklame hund inde på deres hjemmeside.

 

Jeg går til hundetræning og der vandt han en pokal til afslutning af hvalpeholdet. Vi bor på en lukket villavej, hvor der er mange børn og alle er helt vilde med Willi, både 2 og 4 benet. Willi er også en slags terapihund for vores barnebarn, som har det svært. Endnu en gang tusind tak til Maria og Jens for den dejligste hund i verden.

 

Kærlig hilsen fra Vibeke og Andreas med Will.

​Huxi Labradoodle 1b

Da vi i sin tid skulle have ny hund var ønsket en doodel,

Og da jeg havde hørt om et andet par, der havde hentet hund hos jer,

Så det blev indgangsvinklen. Og det har vist sig at være det helt rigtige for os.

 

Huxi er nu godt 7 år. Han er ALT hvad en hund skal være. Elsker alle mennesker,

Sød og kærlig puttefis,  fuld af energi og leg når det er tid for det, meget lærenem

Og elsker al træning. Han er vores trofaste følgesvend i et og alt, og han giver både

Daglig glæde og motion. Han har aldrig ødelagt noget, og lægger sig gladelig i sit transportbur i bilen Uden af sige en lyd, selvom vi kører et par timer.

Jeg træner lydighed med ham, DCH program, og er han super glad for at træne og

Møde andre hunde. Han er konkurrencehund på elite niveau og fik sidst en flot 2 plads, den sejeste, kærligste og  bedste hund EVER! 

 

Jeg er helt sikker på, at Huxi fik den bedste bagage med fra jer. Han var næsten renlig

Da vi fik ham, og han har fra start været klar over, at han skulle sidde for at få bedst opmærksomhed, noget jeg ved du har givet hvalpene med hjemmefra. Det at jeres søde børn er en del af hvalpenes opvækst er også et stort plus. De er vandt til at blive rørt ved og høre børnenes lyse stemmer/latter.

Jeres hvalpevejledning vi fik ved køb, indeholder vigtige oplysninger, og jeg synes det er super at du tilbyder undervisning og hjælp henad vejen.

 

Hos jer får man hele pakken, og jeg giver gerne min bedste anbefaling for køb af hund hos Unique Dogs.

​Bodil Labradoodle 1b

Vi giver hermed vores varmeste anbefaling til Unique Dogs!

 

Vi har fået kyndig vejledning fra, vi valgte vores hund Bodil, og får fortsat gode råd fra Maria. Maria er meget professionel, og vi har været fuldstændig trygge hele vejen.

 

Vores hund Bodil er en fantastisk F1 Labradoodle, som har et godt væsen. Det er tydeligt at mærke, Bodil har fået gode færdigheder og sund adfærd med sig fra Unique Dogs. Bodil er en lydig og vaks hund, som hurtig har lært sit, dæk, giv pote og op i kurv.

 

Vores oplevelse  er, hvis blot vi lægger tid og tålmodighed i at lære Bodil nye tricks, tager det ikke mere end 15 minutter før, hun fanger det. Bodil har hurtig tilpasset sig vores hverdag og vi kunne ikke drømme om en tilværelse uden hende.

Mvh. Nikolaj og Rebekka

​Lhasadoodle Carlo
(Lhasa Apso x puddel)

Mit navn er Carlo. Jeg kom til verden d. 22 maj 2019. Jeg er en Lhasadoodle og vejer omkring 8,5 kg. Jeg bor i en lejlighed med mine forældre og det fungerer perfekt, jeg får laaaaange gåture om morgenen, eftermiddag og aften.

Carlo er dejlig blød i pelsen, han er super nem at holde i pelsen, bare han bliver redt en gang om ugen ca. Carlo er en rigtig ballademager, han elsker mennesker selskab og er altid klar på leg med hans mange bamser! Vi har valgt for en periode at Carlo skal prøve at gå i dagpleje, det har været fantastisk og Carlo kan være sammen med alle hunde, store som små (det har han altid kunne). Carlo er med os overalt (næste), han er med på familietur, cafe, Fårup sommerland og hvor end vi skal hen, han trives over alt.

Som hvalp var Carlo super nem, jeg havde fri de 3 første dage med ham og efterfølgende begyndte alene hjemme træning, det gik over forventning. Han blev forholdsvis tidlig renlig og det er minimalt hvad han har ødelagt.

Slutteligt er Carlo en rigtig hyggetrold, han elsker menneskeligt selskab og han rummer en masse kærlighed, som han hver dag beriger os med! Tusind tak for den skønneste hund!!

De varmeste anbefalinger fra Caroline og Mads.

 

​Molly goldendoodle

Kære Maria og Jens

 

Jeg vil da også lige sige tak for Molly, som er en helt fantastisk hund, vi er så glade for hende, hun har et dejligt sind, elsker gåture på stranden og er glad for andre hunde. Hun er også en rigtig putte hund ! Alt i alt kunne vi ikke have fået en bedre hund.

 

Jeg synes, at du skal være stolt af det du gør, for jeg er overbevist om, at det er din store indsats de første 8 uger der gør hundene til dem de er.

 

Jeg har ikke endnu prøvet at gå en tur uden at nogen stopper op og spørger ind til hende, og alle er vilde med hende, så ja du får masser af god reklame :0)

 

Mange kærlige hilsner fra Vallensbæk familien

Oswald Goldendoodle
Kære Maria og Jens

I dag kunne vi slet ikke forestille os en hverdag uden Oswald. Han er en daglig kilde til smil og latter, og vi kan slet ikke forstå, at han allerede er så stor, for tiden flyver i godt selskab. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Oswalds trygge og varme liv hos Maria og Jens Silkjær i den første levetid har lagt fundamentet til, at Oswald er blevet til den trygge og skønne hund, han er i dag.


Allerede da vi var nede og se kuldet første gang, var mine døtre enige om, at det skulle være ham den lille buttede, der lå fredeligt og sov, og de var sjovt nok også helt enige om, at han skulle hedde Oswald. Det var kærlighed ved første blik, og vi var glade for at se, hvordan hvalpene og deres mor var tæt på Marias familie og dagligt blev nusset og leget med af Marias børn.


Da jeg senere hentede Oswald, var han en legesyg og kluntet otte ugers hvalp, der mod forventning snorkede fredeligt i sin lille transportkasse hele vejen hjem til Fjaltring, hvor vi bor. Vi fandt hurtigt ud, at han allerede var trænet til at kunne sitte på kommando, og at han var dygtig til at tisse udenfor og ikke inde i huset. Der var kun få uheld.


Efterhånden som vi langsomt lærte ham mere at kende, fandt vi også ud af, at han altid er glad, altid er positiv over for andre hunde, altid er nysgerrig, altid er med på leg og enormt gerne vil putte og kæles for, men at han også er god til at falde til ro med de rigtige kommandoer. Udover de almindelige sit-dæk-bliv- kommandoer, kan han i dag også sidde på bagbenene, give pote, give high-five og rulle rundt. Og det er ikke fordi, vi træner meget, og vi har heller ikke haft ham på skole. Vi gør det, når vi har lyst, og vejret er til det, men han er lærenem og gør alt for en godbid. Han gør stort set aldrig – kun når han virkelig vil fortælle noget. Der har på intet tidspunkt været problemer med helbredet. Tværtimod er han en stærk og sund hund, der i dag vejer godt 25 kilo og er cirka en halv meter høj målt fra ryggen. Og så er han glad for vand, hvilket er godt, da vi bor ved havet. Oswald har aldrig haft problemer med at være alene hjemme, og vi har heller aldrig gjort et stort nummer ud af det, når vi gik. Da han var lille, kom der en og kiggede til ham, hvis han var mere en fire timer alene, men i dag kan han snildt klare fra morgen til eftermiddag, bare han får en god tur om morgenen. Faktisk oplever jeg ofte, at han ligger og sover inde i stuen, når jeg kommer hjem. Han kan høre, det er mig, for
selvfølgelig reagerer han og er ”på”, hvis der kommer gæster.

 

​Billy goldendoodle

Den 29.08.14 blev Billy født og 8 uger efter kunne vi hente ham hjem til Sønderjylland. Efter hvalpe-kursus og mange gode råd fra Maria følte vi os helt klar til at blive hvalpe-ejere for første gang. Billy havde tydeligvis fået en god start. Han kunne som 8 uger gammel allerede komme når vi kaldte, sitte for kontakt og han var næsten renlig. Hvis der var ting vi var i tvivl om med en lille ny hvalp i huset var Maria klar med gode råd.

Billy er en charmerende, glad og legesyg hund. Han får et smil frem hos alle og bliver ofte kaldt ”verdens gladeste hund” af folk der møder ham. Han fungerer med alle hunde og elsker at lege.

 

Vi har gået til lydighedstræning lige fra start og Billy elsker at blive lidt udfordret og bruge hovedet. Han er en klog hund som meget hurtigt lærer nye tricks. Også børnene elsker at træne med ham, da han er kvik og lærer hurtigt. Meget hurtigt lærte han ”high five”, ”pote”, ”bliv” og ”dæk”.

 

Billy har aldrig haft problemer med at være alene hjemme. Han sover imens vi er afsted, men er så også klar til leg og gåtur når børnene kommer hjem fra skole.

Pelsplejen er meget nem. Billy bliver ca. børstet en gang om ugen og den overskydende pels sidder i børsten. Det er minimalt hvad han efterlader af hår. 8 måneder gammel vejer han ca 18 kg.

 

Ude er Billy fuld af energi og vil gerne lege. Han er meget aktiv og kvik, der skal ske noget. Så det må vi jo sørge for med træning, søgeøvelser og udfordringer, men så er han til gengæld også en rigtig hyggebamse der allerhelst vil sidde på skødet eller sove på ryggen med benene i vejret når vi er hjemme.

 

En super dejlig hund som giver så meget glæde og smil hver dag.

Vi kan varmt anbefale at købe hund hos Maria og hendes familie. 

 

​Simba Goldendoodle

Mit navn er Simba. Tænk, at min nye familie skulle finde deres ”lille” guldklump så langt væk som Holstebro… men når det er der, jeg og den rette opdrætter var, så må de køre efter det. Min nye families venner og bekendte grinede, når de fik at vide, at jeg var renlig og sov igennem(ja, ligesom en lille baby) når jeg blev hentet. Men Maria holder, hvad hun lover, jeg har ikke haft et eneste ”uheld” og efter 2 nætter på gulvet med faren og 2 børn – nok mest fordi de synes, det var hyggeligt - sover jeg trygt og godt hele natten.

 

Den store udfordring med mig er helt klart min pels. Lækker blød krøllet og pjusket – og alle børn som voksne må bare hen og mærke….men den filter i bunden. Jeg blev klippet i november 2013 – det var en sorgens dag (se billederne) - det lækre pjuskede look forsvandt, som dug for solen – den udefinerbare race, som alle spurgte til, fremstod nu som en gylden puddel, som mest af alt lignede en velourdug… ;-) Det gik selvfølgelig hurtig over og blev pjusket igen – heldigvis… Min familie har nu spurgt Maria til råds, og håber at løsningen er så ligetil, som hun siger: Gør så lidt som muligt – pelsen er som uld, jo mere vi børster, jo mere filt. Jeg er en enkelt gang blevet vist frem for en potentiel Goldendoodle-køber fra Sjælland, som måske ikke lige orkede turen til Holstebro…her vidste jeg mig fra sin søde – måske lidt vilde – charmerende side.

 

Jeg vil så gerne hilse på alle – mennesker som dyr – for jeg er overbevist om, at alle synes jeg er super lækker. Faktisk bliver jeg sådan lidt småfornærmet, hvis nogen går forbi uden at hilse på…;-) Hvis andre sjællændere har lyst til at møde mig – så har Maria vores kontaktoplysninger, og I skal være velkomne.

Doodledoodle Tumle
(labradoodle+cavapoo)

Vi vil på det varmeste anbefale at få hund fra Uniquedogs, Maria, hendes familie og Inge Marie 💜🐶

Vi har i mange år fulgt med på sidelinjen i Marias skønne hvalpe-univers 🐶
Da vi var klar til at få hvalp, var hele Danmark også klar på grund af Corona. Maria lukkede sine ventelister, hvilket var meget ansvarsfuldt.


Vi fik en hvalp fra en anden kennel. Desværre havde hvalpen et svært sind og efter en uge turde vi ikke andet end at aflevere hvalpen tilbage. 

Efter 2 års svære overvejelser tog vi fat i Maria og spurgte, om hun ville hjælpe os godt på vej med en hvalp. Det sagde hun ja til, helt uden betænkningstid 💜
Og vi fik dejlige Tumle 🐶💜 


Han kunne allerede basale kommandoer, sov om natten, var begyndt renlighedstræning, lærte hurtigt at være alene hjemme, klarede nytår med bravur, børstes og får klippet negle uden problemer og vi kunne blive ved.
I starten var vi forældre på stikkerne og bekymrede på grund af vores erfaring fra tidligere. Men ved spørgsmål eller bekymring kontaktede vi Maria, og vi fik hurtigt et forstående og kompetent svar tilbage fra Maria eller Inge Marie.


Med hvalp i huset er der udefra mange modsatrettede holdninger og gode råde til, hvordan den bør opdrages. Men vi fandt vores rette vej ved at følge Marias videoer til træning og lydighed i de første 16 uger. Fastastiske træningsvideoer 🐶💜 

Tumle er nu snart 6 måneder. Han er ikke den bedste på hvalpetræningsholdet, han hopper op, vil gerne gø og tjæler alle strømper, han kommer i nærheden af 🤪 
MEN han er fantastisk KÆRLIG, LÆRENEM OG TÅLMODIG. Vi elsker ham alle højt 💜🐶 
Dagligt hører vi vores børn sige: "Jeg elsker dig Tumle!"💜 

Tumle udvikler sig hele tiden positivt 💜 Men den største indflydelse på det er nok hans første tid med udelukkende positiv erfaring, og at vi som ny hundefamilie har fundet ro og fodfæste. Det har Maria, hendes familie og Inge Marie en stor del af æren for 💜

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

​Sofus Labradoodle

Vi var ikke et sekund i tvivl, da vi så Sofus første gang - 4 måneder gammel - om, at han var vores nye vidunderlige familiemedlem. Han var rolig, smuk og tillidsfuld og Maria havde lært ham de grundlæggende kommandoer. Sofus er nu 1½ år, er stadig meget rolig, klog og utrolig let at have med at gøre. Han har lige nu en lidt pjusket pels, i brune og sorte nuancer og fælder minimalt. Vi er hver dag i hundeskoven, hvor han er elsket af andre hunde, da han er en rigtig festabe og aldrig har knurret af nogle. Han har det fint med at være alene hjemme, og sover som en sten i sin kurv i bryggerset hver nat. Jeg sov med ham de første to nætter, og så havde han vænnet sig til det. Skal han lave lidt ballade, gør han af dem, der kommer forbi ude på fortovet og ynder at grave sine nykogte ben ned i mors havebed. Vores datter laver agility med ham i haven, og han elsker udfordringer.

 

Vi besøgte flere labradoodle kenneler, inden vores valg faldt på Unique Dogs, hvor hvalpene var vandt til børn, trænet med støvsugerlarm og små kommandoer, og med Marias ro og utrolige hundetække kan vi kun videregive vores bedste anbefalinger. 

Alma​ Labradoodle

Her kommer lidt om Alma og hendes historie. Sidste år d.11/1 måtte vi tage afsked med vores dejlige hanhund Frodo på 8 på grund af alvorlig sygdom. Min mand er jæger, så selvfølgelig skulle vi have en ny jagthund. På nettet fandt jeg en Labradoodle på fire en halv måned, læste om den og dens ejer Maria Silkjær og kontaktede Maria. Jeg var solgt men skulle have overtalt jægeren. Da det endelig lykkedes, var hunden solgt og stor var min skuffelse.Min mand forelskede sig nu i en Drente, men måden opdrættet fandt sted på tiltalte mig ikke, så jeg holdt stædigt på, at vi ikke skulle have ny hund før om et år, så da jeg efter kort tid, fik en opringning fra Maria om, at der nu var salgsklare hvalpe, havde jeg et problem, for jeg ville gerne have en Labradoodel især fra Maria, som lærer hvalpene mange vigtige færdigheder, inden de er salgsklare.Det lykkedes at overtale min mand og vi drog ned efter Alma en sen aften.

 

Vi var begge solgt fra første sekund og har ikke fortrudt et øjeblik. Efter 3-4 små uheld var Alma renlig, støvsuger, motorsave, trapper og andre hunde både store og små klarer hun uden problemer. Hun er en glad og kærlig hund, som elsker når huset er fyldt med børn i alle aldre. Ja og så har hun taget samtlige jægre i mandens jagtkonsortium med storm, så nu skal lille Alma med på jagt. Hun charmerer simpelthen alle, hun kommer i nærheden af.

 

Vi kan på det varmeste anbefale Maria Silkjær og hendes dejlige hunde.

Hilsen Pia og Johnny Gajhede

​Storm Labradoodle
(Mor er labrador Malou x dværgpuddel, Karlas bror)

Mit navn er Storm. Jeg er en Labradoodle og kom til verden d. 17. maj 2013 Jeg bor med en familie på fire, to voksne og to børn. De er alle sammen så glade for lige netop mig.

 

Jeg er lys i farven og ruhåret i min pels nu vejer jeg 18,5 kg. Jeg er nem, mild, kærlig, og en intelligent hund. Jeg kan sagtens være alene hjemme , men jeg elsker når Amalie eller Ida-Marie kommer hjem fra skole og lufter mig. Vi leger gemmeleg, fangeleg, løbelege og de lærer mig nogle seje tricks. Jeg er god til at være sammen med andre hunde, især min søster Molly, som jeg leger med næsten hver dag, hvor vi bl.a. løber og leger. Jeg er rigtig glad for mad og min søster elsker at løbe stærkt efter mig.Jeg går til hundetræning og jeg er god til de øvelser vi laver. Jeg glæder mig altid til vi har frikvarter hvor jeg leger frit med de andre hunde. Jeg er begyndt at komme med på min families løbe ture og det fungere rigtigt godt.

 

Selv om jeg er familiens første hund , siger de at jeg er en nem hund, også selv om jeg er hvalp. Det er sikkert fordi Maria havde lært mig at være renlig og sidde pænt, selv om jeg kun var 12 uger gammel da de hentede mig. De syntes hun har givet mig den bedst tænkelige start på livet med masser af kærlighed, nærvær, kontakt og lært mig mange ting hurtigt. De siger hun er en super dygtig hundeopdrætter og kan kun anbefale hende til andre interesserede hundeejere.

 

De bedste hilsner Amalie, Ida-Marie, Alexander og Laila Littau Kbh. S

​Molly Labradoodle

Vi har længe talt om, at du skal have en hilsen og nogle billeder fra os her i Århus. Vi har jo fulgt tæt med i mine svigerforældres hvalpekøb af lille Ziggy, Mollys nevø, de 2 doodler er så søde sammen.


Vi er meget glade for vores Molly (som også har en søster der fik navnet Molly), hun har et dejligt temperament, er en blid og blød hund, ret rolig inde men aktiv ude. Sjovt nok vil hun ikke svømme, selv om vi ofte er ved stranden, og resten af familien er rigtige vandhunde, hun sopper bare lidt i vandkanten. Vi har gået til hundetræning, lige siden vi fik hende, og hun kan adskillige tricks og er også blevet en god agility-hund, tager det dog i sit eget rolige tempo.


Hun kan dog også løbe rigtig stærkt, når vi er ved strand og skov, og hjemme igen forvandle sig til en rigtig sofakartoffel og den mest kælne hund, vi kender. Det er simpelthen en herlig kombination, så hun fungerer perfekt som familiehund.
Vores hundetræner kalder hende en velcrohund, fordi hun er så samarbejdende og pleasende, men hun har aldrig haft problemer med at være alene hjemme, når vi er på arbejde og børnene i skole. Almindelig lydighedstræning gik som en leg :) grundet hendes intelligens og samarbejdsvilje - og sidst men ikke mindst den gode start på livet hos dig. Hun fungerer med alle hunde, vi møder, er rigtig god til hundesprog. Hun er vist lidt større end sin søster Karla, vejer knap 15 kg. Hun fælder en anelse forår og efterår, ellers reder vi hende ca. 1 gang om ugen, og de overskydende hår kommer i børsten og ikke andre steder. Så pelsplejen er nem.

 

Tak for en dejlig hund-

Venlig hilsen
Familien Thrane

​Molly Labradoodle

Mit navn er Molly. Jeg er en Labradoodle. Mine ejere er meget glade for, at de valgte mig og de er meget tilfredse med den bagage som jeg havde med fra min opdrætter Maria. 8 uger gammel, havde jeg allerede lært at sitte, hvis jeg ønskede kontakt og jeg var tæt på at være renlig.

 

Jeg er selvstændig, modig, intelligent og kærlig. 10 måneder gammel vejede jeg 14,5 kg. Min pels er rød og krøllet. Jeg fælder en smule, men meget mindre end andre racer. Mine gener fra min far, der er en minipuddel, viser sig ved, at jeg er intelligent og meget lærenem. Jeg kan løbe hurtigt, springe højt og har helt sikkert evner til at blive dygtig til agility. Til hundetræning er jeg en af de dygtigste. Jeg er selvstændig og har let ved at være alene hjemme. Mine gener fra min mor, der er labrador, viser sig ved at jeg er en kærlig familiehund, der elsker at lege med både voksne og børn. Min lugtesans er meget udviklet. Jeg har let ved at finde mit legetøj, når vi leger ”søgelege” i haven.

 

Min bror bor 400 meter fra os og vi har stor glæde af hinanden. Vi mødes flere gange om ugen og er hinandens bedste venner. På trods af at vi er bror og søster, er vores sind forskelligt. Min bror er mere rolig og han er mere glad for mad end jeg. Mit energiniveau er højere og det ses når vi leger sammen, når jeg gang på gang udfordrer ham J. Molly og hendes bror Storm

 

Vi kan varmt anbefale Maria. Hun er en dygtig og ansvarlig hundeopdrætter, der sikre sig at hvalpene er ”klædt bedst mulig på”, inden de overlades til de nye ejere.

 

Med venlig hilsenSanne og Jørgen LarsenKøbenhavn S

​Labradoodle Sigurd

Kære Unique Dogs

For snart 3 år siden blev vi beriget med den dejligste labradoodle man kan tænke sig ❤️
Sigurd er sjov, godmodig, kærlig og tålmodig. 


Han er fyldt med energi på den gode måde. Han elsker at svømme i fjorden, lege i skoven og dase i sofaen. 


Som hvalp var han renlig efter få dage, har aldrig haft alene-hjemme problemer og har været med på ferie i udlandet flere gange. 

Der er ingen tvivl om at Sigurds fantastiske væsen skyldes Unique Dogs store arbejde. Forældrehundene har været godt matchet og den prægning Sigurd har været påvirket af de første 8 uger, har været så gode og kærlige, at vi har jordens bedste hund ❤️

De bedste hilsner fra familien Feldstedt 

 

bottom of page