top of page

Vores dejlige hunde

Her kan I se vores dejlige hunde. 

 

OBS: Alle vores dejlige hunde er selvfølgelig sundhedstestet for racerelaterede sygdomme. ex er de store hunde testet for HD, AD og de små hunde testet for PATELLA LUXATION.

Også er de mentalt-testede og kendetegnet ved at være utrolig skønne godmodige familiehunde. 

Luna.jpg
Luna

Søde Luna er en kærlig Golden Retriever som nyder at lege og putte. Hun er så kærlig og glad for alle. Hun er ca. 19kg og 46cm. Så sød og meget glad for børn.

Frans.jpg
Fransi hjemmeboende

Søde Frans(i) er vores søns Goldendoodle. Hun er SÅ mild og kælen og enormt blød og vamset. Hun er  ca15 kg og er 40cm. Meget rolig og nem kælepot.

Siku 2020.jpeg
Siku hjemmeboende

Skønne Siku er så rar og mild, meget klog og kærlig mellem/dværg puddel som er flot gylden og robust bygget. Han er ca. 8 kg og 34cm. Han er far til flere hvalpe. 

 

Sommer goldendoodle.jpg
Sommer

Sommer er så skøn og smuk goldendoodle

på ca. 12kg og 38 cm. Super sød og klog. Meget flot mørk gylden , med lækker blød pels. Elsker leg og hygge

fanta.jpg
Fanta

Fanta er en frisk glad og kærlig cocker spaniel. Hun elsker gåture og træning og er glad for at hente legetøj.  Hun er flot mørk rød og er ca. 14 kg og er ca 40 cm. Utrolig dejlig pige.

 

15555227_1192757870818822_1669441250_o.jpg
Mocca

Sødeste Mocca er vores dejlige labrador (mor til fantastiske Blomst) Hun er så sød og fuld af livsglæde. Hun er ca.19 kg og er 46cm. Hun elsker familielivet og langegåture.

Ronja goldendoodle.jpg
Ronja 

Ronja er en fantastisk dejlig goldendoodle.

Hun  er ca. 15kg og er 42 cm. Meget mild og sød. Hun er så glad for børn og for gåture med familen. Hun er datter af Fransi og Siku. 

 

Rosa cavapoo.jpg
Ella

Ella er vores smukke cavapo på 6 kg og 33 cm. Sød og glad. Meget rolig inde og frisk ude. Hun elsker bolde. Meget glad for børn og gode gåture i skoven. 

Bodil cocockerpoo.jpg
Bodil

Søde Bodil er en dejlig  lille cockerpoo pige på 36 cm og 11kg.  Kærlig, klog og mild. Hun  er rigtig glad for at lege med børn og andre hunde.

Blomst 21_edited.jpg
Blomst - hjemmeboende

Blomst er en smuk sølvfarvet labradoodle, meget klog og kærlig. Hun er så glad for at lege med børn. Hun er ca 16 kg og er 42cm. En rigtig dejlig kælepot. 

 

bottom of page