top of page

Vores dejlige hunde

Her kan I se vores dejlige hunde. 

 

OBS: Alle vores dejlige hunde er selvfølgelig sundhedstestet for racerelaterede sygdomme. ex er de store hunde testet for HD, AD og de små hunde testet for Patella Luxation.

Også er de mentalt-testede og kendetegnet ved at være utrolig skønne godmodige familiehunde. 

pippi.jpg
Pippi

Søde Pippi er en kærlig Golden Retriever som nyder at lege og putte. Hun er så kærlig og glad for alle. Hun er ca. 19kg og 46cm. Så sød og meget glad for børn.

Frans.jpg
Fransi hjemmeboende

Søde Frans(i) er vores søns Goldendoodle. Hun er SÅ mild og kælen og enormt blød og vamset. Hun er  ca15 kg og er 40cm. Meget rolig og nem kælepot.

Siku 2020.jpeg
Siku hjemmeboende

Skønne Siku er så rar og mild, meget klog og kærlig mellem/dværg puddel som er flot gylden og robust bygget. Han er ca. 8 kg og 34cm. Han er far til flere hvalpe. 

 

Lulu
Lulu

Lulu er så skøn og smuk cavpoo 1b

på ca. 10 kg og 37 cm. Super sød og klog. Hun  er så glad for alle hun møder, og elsker leg, hygge og agility. 

125392378_691905874790961_3561814210666610817_n.jpg
Stella

Stella er en glad og kærlig cockerpoo. Hun elsker gåture og træning og er glad for at komme til stranden.  Hun er flott gylden og er ca. 12 kg og er ca 39 cm. Utrolig dejlig pige.

 

Daisy_Molly
Molly

Sødeste Molly er vores dejlige cocker spaniel, med uttrolig flot farrve. Hun er så sød og fuld af livsglæde. Hun er ca.11 kg og er 36 cm. Hun elsker familielivet og lege med børn.

Bekka 1
Bekka 

Bekka er en fantastisk dejlig Cavalier.

Hun  er ca. 9 kg og er 35 cm. Meget mild og sød. Hun er så glad for børn og for gåture med familen, og super god til agility. 

 

Rosa cavapoo.jpg
Ella

Ella er vores smukke cavapo på 6 kg og 33 cm. Sød og glad. Meget rolig inde og frisk ude. Hun elsker bolde. Meget glad for børn og gode gåture i skoven. 

Mocca cockerpoo.jpg
Mocca

Søde Mocca er en dejlig  lille cockerpoo pige på 39 cm og 13kg.  Kærlig, klog og mild. Hun er rigtig glad for at lege med børn og andre hunde.

Blomst 21_edited.jpg
Blomst - hjemmeboende

Blomst er en smuk sølvfarvet labradoodle, meget klog og kærlig. Hun er så glad for at lege med børn. Hun er ca 16 kg og er 42cm. En rigtig dejlig kælepot. 

 

bottom of page