top of page

Vores dejlige hunde

Her kan I se vores dejlige hunde. Tre af dem bor hjemme hos os og resten bor i skønne pasningsfamilier, så alle er vip i deres eget hjem. 

 

OBS: Alle vores dejlige hunde er selvfølgelig sundhedstestet for racerelaterede sygdomme. ex er de store hunde testet for HD, AD og de små hunde testet for Patella Luxation. Også er de mentalt-testede og kendetegnet ved at være utrolig skønne godmodige familiehunde. 

pippi.jpg
Pippi

Søde Pippi er en kærlig Golden Retriever som nyder at lege og putte. Hun er så kærlig og glad for alle. Hun er ca. 19kg og 46cm. Så sød og meget glad for børn.

Frans.jpg
Fransi hjemmeboende

Søde Frans(i) er vores søns Goldendoodle. Hun er SÅ mild og kælen og enormt blød og vamset. Hun er  ca15 kg og er 40cm. Meget rolig og nem kælepot.

Siku 2020.jpeg
Siku hjemmeboende

Skønne Siku er så rar og mild, meget klog og kærlig mellem/dværg puddel som er flot gylden og robust bygget. Han er ca. 8 kg og 34cm. Han er far til flere hvalpe. 

 

fanta_edited.jpg
Fanta

Fanta er så skøn og smuk en cocker

på ca. 11 kg og 38 cm. Super sød og klog. Hun  er så glad for alle hun møder, og elsker leg, træning/trix og gåture i  skoven. 

luna.jpg
Luna

Luna er en glad og kærlig labradoodle 1b. Hun elsker træning og er glad for at  hente  pinde. Hun er sort-sølv og er ca. 12 kg og er ca 38 cm. Utrolig dejlig pige.

 

Smukke Ella cavapoo
Ella

Sødeste Ella er vores dejlige cavapoo som er efter mørk rød mor Alba. Hun er så sød og fuld af livsglæde. Hun er ca.7 kg og er 34 cm. Hun elsker familielivet og lege med børn.

Daisy Cockerpoo 1b
Daisy

Daisy er en fantastisk dejlig cockerpoo i farven Zobel. Hun  er ca. 9 kg og er 35 cm. Meget mild og sød. Hun er så glad for gåture med familen, og hilse på alle hun møder. 

 

Smukke Bekka Cavalier
Bekka

Bekka er vores smukke cavalier på 8 kg og 36 cm. Sød og glad. Meget rolig inde og frisk ude. Hun elsker agility. Meget glad for børn og hundetræning. 

Mocca cocker.jpg
Mocca

Søde Mocca er en dejlig cockerpoo pige på 39 cm og 12 kg.  Kærlig, klog og mild. Hun er rigtig glad for at lege med børn og andre hunde.

Blomst 21_edited.jpg
Blomst - hjemmeboende

Blomst er en smuk sølvfarvet labradoodle, meget klog og kærlig. Hun er så glad for at lege med børn. Hun er ca 16 kg og er 42cm. En rigtig dejlig kælepot. 

 

bottom of page