Vores dejlige hunde

Her kan I se vores dejlige hunde. 

 

OBS: Alle vores dejlige hunde er selvfølgelig sundhedstestet for racerelaterede sygdomme. ex er de store hunde testet for HD, AD og de små hunde testet for PATELLA LUXATION.

Også er de mentalt-testede og kendetegnet ved at være utrolig skønne godmodige familiehunde :0)

Lady

Smukke Lady er en rigtig dejlig glad snehvid Golden Retriever. Hun er vores isbjørn på ca. 30kg og 52cm, en skøn, blød og blid bamse.

Pippi

Søde Pippi er en kærlig Golden Retriever som nyder at lege og putte. Hun er flot hvid med lang pels. Hun er ca. 20kg og 48cm. Dejlig og meget glad for børn.

Fransi hjemmeboende

Søde Frans(i) er vores søns Goldendoodle. Hun er SÅ mild og kælen og enormt blød og vamset. Hun vejer ca15 kg og er 40cm. Meget rolig og nem kælepot.

Sally

Skønne Sally er en dejlig goldendoodle 1b med masser af puddel pels. Hun vejer ca. 12kg, er 39 cm. Frisk, men også rolig. Hun elsker træning og trix.

 

Molly 

Molly er en fantastisk dejlig cocker spaniel.

Hun vejer ca. 13kg og er 39 cm. Meget mild, sød, smuk og klog. Hun er så glad for børn og for at hente og bære på ting.

 

Mailo

Dejlige Mailo er en rolig, glad, meget klog og kærlig lille mellem/dværg puddel som er flot robust bygget med bløde krøller. Han vejer 8 kg og 35cm. Han er far til flere hvalpe.

 

Malou

Søde Malou er meget rolig inde og aktiv ude. Hun er en flot golden retriever på ca. 32kg og  52 cm stor. Sød, sjov og meget samarbejdsvillig

Mocca

Mocca skøn, kærlig, fjollet og meget glad for at apportere. vores smukke labrador.

Hun vejer ca. 18kg og 43cm. Super sød og klog. Meget flot mørkebrun pige.

Mailey

Labrador - Skøn, klog og legesyg hund på ca. 18kg og 44cm. Kærlig, klog og mild. Hun  er rigtig dygtig til jagt og er en hvid lille labrador.

Luna

Smukke Luna er vores golden retriever- Hun er så sød og fuld af livsglæde. Vejer ca.19 kg og er 46cm. En rigtig dejlig hyggepige som hilser glad på alle.

Ginny

Ginny er vores smukke golden retriever på 19kg og 48cm. Sød og glad. Meget rolig inde og frisk ude. Hun elsker bolde. Meget glad for børn og for at putte.

Siku hjemmeboende

Skønne Siku er så rar og mild, meget klog og kærlig mellem/dværg puddel som er flot gylden og robust bygget. Han vejer 8 kg og 34cm. Han er far til flere hvalpe. 

 

KONTAKT

ADRESSE

  • facebook-square

Bredgade 90

7540 Feldborg

Dejlige Goldendoodle, Labradoodle, cockapoo og Lhasadoodle hvalpe 

til Jer der gerne vil

starte på plussiden :0)

 

FIND​ OS HER