Vores dejlige hunde

Her kan I se vores dejlige hunde. 

 

OBS: Alle vores dejlige hunde er selvfølgelig sundhedstestet for racerelaterede sygdomme. ex er de store hunde testet for HD, AD og de små hunde testet for PATELLA LUXATION.

Også er de mentalt-testede og kendetegnet ved at være utrolig skønne godmodige familiehunde :0)

Fuji

Smukke Fuji er en rigtig dejlig glad Lhasadoodle. Hun er en rigtig sød lille selskabsløve på ca. 7 kg og 32cm, en skøn, blød og blid bamse.

Malou

Søde Malou er meget rolig inde og aktiv ude. Hun er en flot golden retriever på ca. 32kg og  52 cm stor. Sød, sjov og meget samarbejdsvillig

Pippi

Søde Pippi er en kærlig Golden Retriever som nyder at lege og putte. Hun er flot hvid med lang pels. Hun er ca. 20kg og 48cm. Dejlig og meget glad for børn.

Fransi hjemmeboende

Søde Frans(i) er vores søns Goldendoodle. Hun er SÅ mild og kælen og enormt blød og vamset. Hun vejer ca15 kg og er 40cm. Meget rolig og nem kælepot.

Sally

Skønne Sally er en dejlig goldendoodle 1b med masser af puddel pels. Hun vejer ca. 12kg, er 39 cm. Frisk, men også rolig. Hun elsker træning og trix.

 

Molly 

Molly er en fantastisk dejlig cocker spaniel.

Hun vejer ca. 13kg og er 39 cm. Meget mild, sød, smuk og klog. Hun er så glad for børn og for at hente og bære på ting.

 

Fanta

Fanta er en frisk glad og kærlig cockerspaniel. Hun elsker gåture og træning og er glad for at hente legetøj.  Hun er flot mørk rød og vejer 14 kg og er ca 43cm. Utrolig dejlig pige.

 

Mocca

Mocca skøn, kærlig, fjollet og meget glad for at apportere. vores smukke labrador.

Hun vejer ca. 18kg og 43cm. Super sød og klog. Meget flot mørkebrun pige.

Mailey

Labrador - Skøn, klog og legesyg hund på ca. 18kg og 44cm. Kærlig, klog og mild. Hun  er rigtig dygtig til jagt og er en hvid lille labrador.

Luna

Smukke Luna er vores golden retriever- Hun er så sød og fuld af livsglæde. Vejer ca.19 kg og er 46cm. En rigtig dejlig hyggepige som hilser glad på alle.

Ginny

Ginny er vores smukke golden retriever på 19kg og 48cm. Sød og glad. Meget rolig inde og frisk ude. Hun elsker bolde. Meget glad for børn og for at putte.

Luna

Luna er en skøn, meget klog og mild labradoodle 1b. Hun har dejlige krøller og er så glad for at lege med børn. Hun vejer ca 13 kg og er 40cm. En rigtig dejlig kælepot. 

 

Mailo

Dejlige Mailo er en rolig, glad, meget klog og kærlig lille mellem/dværg puddel som er flot robust bygget med bløde krøller. Han vejer 8 kg og 35cm. Han er far til flere hvalpe.

 

Siku hjemmeboende

Skønne Siku er så rar og mild, meget klog og kærlig mellem/dværg puddel som er flot gylden og robust bygget. Han vejer 8 kg og 34cm. Han er far til flere hvalpe. 

 

KONTAKT

Kontakt os via hvalpelisten

Tlf: 25949427

Besøg vores Facebook side her 

 

ADRESSE

  • facebook-square

Bredgade 90

7540 Feldborg

Dejlige Goldendoodle, Labradoodle, cockapoo og Lhasadoodle hvalpe 

til Jer der gerne vil

starte på plussiden :0)

 

FIND​ OS HER