OM OS

Vi er en familie på 5, mor, far og tre skønne børn, en dreng og to piger- også er vi en rigtig hundefamilie :0) 

 

Mor Maria blev exam. Dyreadfærdsterapeut i sommeren 2004 og herefter uddannet lærer. Far Jens er uddannet indenfor landbrug og er bla. konsulent for et landbrugsprojekt vi har startet op i Uganda sammen med andre ildsjæle. Se evt. link nedenfor.

 

Vi elsker livet på landet, roen og nærværdet med med vores børn, hunde, kat og heste. Vi har altid haft to- tre hunde og løbende haft et - to kuld hvalpe om året, til stor glæde for os og børnene. Derfor har vi valgt at Maria går hjemme imens børnene er små, og vil i den forbindelse begynde at opdrætte hvalpe mere fast. Derfor har vi fundet pasningsfamilier til flere dejlige hunhunde, som så bor hos deres familier og kommer her og får hvalpe i trygge omgivelser indenfor.  Vi har selv to dejlige hjemmeboende hunde :0)

 

I 2018 er vi flyttet fra Holstebro ud på en hyggelig landejendom nær Feldborg og her har vi fået 1000m2 indhegnet skov som vores hunde kan lege i. Alle vores hunde er familiehunde først og fremmest. Nogle gange passer vi hvalpene fra forrige kuld, eller har en hund i behandling eller til omplacering, så der er gode sociale rammer for vores hunde og hvalpe. Derudover er vi en social familie der godt kan lide at få besøg, og vores venners børn elsker at komme herud, for måske er de heldige der er hvalpe de kan lege med :0)

 

Unique-Dogs samarbejder også med Lille Bassumgård og ... I kan læse om dem her.

Vi glæder os til at møde Jer og vise vores dejlige hunde og hvalpe frem-

Vi ses - vov vov

KONTAKT

Kontakt os via hvalpelisten

Tlf: 25949427

Besøg vores Facebook side her 

 

ADRESSE

  • facebook-square

Bredgade 90

7540 Feldborg

Dejlige Goldendoodle, Labradoodle, cockapoo og Lhasadoodle hvalpe 

til Jer der gerne vil

starte på plussiden :0)

 

FIND​ OS HER