OM OS

Vi er en familie på 5, mor, far og tre skønne børn, en dreng og to piger- også er vi en rigtig hundefamilie :0) 

 

Mor Maria blev exam. Dyreadfærdsterapeut i sommeren 2004 og herefter uddannet lærer. Far Jens er uddannet indenfor landbrug og er bla. konsulent for et landbrugsprojekt vi har startet op i Uganda sammen med andre ildsjæle. Se evt. link nedenfor.

 

Vi elsker livet på landet, roen og nærværdet med med vores børn, hunde, kat og heste. Vi har altid haft to- tre hunde og løbende haft et - to kuld hvalpe om året, til stor glæde for os og børnene. Derfor har vi valgt at Maria går hjemme imens børnene er små, og vil i den forbindelse begynde at opdrætte hvalpe mere fast. Derfor har vi fundet pasningsfamilier til flere dejlige hunhunde, som så bor hos deres familier og kommer her og får hvalpe i trygge omgivelser indenfor.  Vi har selv to dejlige hjemmeboende hunde :0)

 

I 2018 er vi flyttet fra Holstebro ud på en hyggelig landejendom nær Feldborg og her har vi fået 1000m2 indhegnet skov som vores hunde kan lege i. Alle vores hunde er familiehunde først og fremmest. Nogle gange passer vi hvalpene fra forrige kuld, eller har en hund i behandling eller til omplacering, så der er gode sociale rammer for vores hunde og hvalpe. Derudover er vi en social familie der godt kan lide at få besøg, og vores venners børn elsker at komme herud, for måske er de heldige der er hvalpe de kan lege med :0)

 

Vi glæder os til at møde Jer og vise vores dejlige hunde og hvalpe frem-

Vi ses - vov vov

Maria og Jens

Maria og Jens

Sammen er vi to et super team, der har stor passion for vores dejlige doodler, og sørger for at vores dejlige doodlehvalpe får den allerbedste start.

Maria med hendes første hund

Maria med hendes første hund

Under uddannelsen til dyreadfærdsterapeut fik jeg en hvalp fra mine forældres hund, Samson en dejlig gul labrador. Vi havde mange gode år sammen med Samson. RIP

Emmely med hendes hund Lizzie

Emmely med hendes hund Lizzie

Alle vores hunde er failiehunde, nogle bor hos pasningsfamilier, også har vi har også vores tre helt egen. Emmely og hendes Lizzie er helt uadskillige.

Ella med sin skønne Siku

Ella med sin skønne Siku

Ella og Siku er bare så glade for hinanden, de følges ad i tykt og tyndt.

Levi og Frans

Levi og Frans

Vores dreng Levi har fået denne skønne lille goldendoodle pige, Frans skal hun hedde og det gør hun så ;0)

Silkjærgaard

Silkjærgaard

Her bor vi med god plads og udsigt udover åbne marker til den ene side og lille skov til den anden.

Vores lille private hundeskov

Vores lille private hundeskov

Vi har en lille skov op af huset, som hundene nu kan kalde deres egen. He er også en dejlig isoleret træhytte de kan gå ind i hvis det regner.

Gode venner

Gode venner

Vores hunde er sociale og nyder at putte med deres legekammerater, og selvom der er flere sovepladser at vælge imellem så er det hyggeligere at putte sammen :0) (her er Diego, Isabella og Lizzie)

To hold tvillinger

To hold tvillinger

Vores dejlige venner er på besøg og leger med hvalpene. Det er dejligt, at vi kan dele glæden ved hvalpene sammen.

Nyt hjem søges

Nyt hjem søges

Nogle gange får vi en hund som har brug for et nyt hjem. De hunde får lidt basis træning inden vi finder hjem til dem. Det er dejligt at triste omstændigheder får en lykkelig udgang.

Masser af børnekontakt

Masser af børnekontakt

Alle vores hvalpe er blevet krammet en masse :0)

Jens i Uganda

Jens i Uganda

Ved at lære ugandiske småbønder simple dyrkningsprincipper kan de ti-doble deres høstudbytte og blive selvforsynende. Når vi ikke snakker hunde og børn med vores venner, er det oftes vores andet hjertebarn, Farming 4 Life, vi snakker om.